Vardagligt

Vad har hänt sen vi sist hördes?

Vilken mysig fredag jag jag haft.. startade dagen med att ta Leon till tandläkaren. Sen fick han en leksak för han hade varit så himla duktig. Vi åkte hem och lekte och mös innan han for iväg. Jag har sen dess legat i sängen och bokat av saker på min to do list som behövde en dator. Ätit godis och bara varit. Dagen har ändå gått väldigt snabbt och nu har jag precis lagt mig ner i sängen och ska varva ner innan jag somnar. Jag jobbar imorgon och söndag – morgonpass!

Är då dålig på att uppdatera men det känns inte som det är så mycket att skriva om? Jag mår som jag gör – jag är sjukskriven 50% året ut och kämpar med allt. Jobbar mina timmar och är hemma och repar mig..

Vi julpyntade i söndags förra veckan när det vad första advent! Väldigt mysigt med alla lampor och jultomtar här och där.

Inte vår julgran – en på mobilia

Tycker det är så mysig med julstämningen. Alla är så glada och spralliga, alla är förväntansfulla och vill ha jul och julafton. Leon är dö taggad inför julen och hade han fått bestämma hade det varit julafton imorgon! Haha

Jag vill gärna spela in youtube video men orken finns inte. Tänker jag ska spela in en video där jag öppnar en beautybox – hade det varit något? Låt mig veta!

Annaes så önskar jag er en trevlig helg

2 reaktioner till “Vad har hänt sen vi sist hördes?”

  1. Energin kommer och går, jag har också haft mindre tid nu, jag hatr väl bloggat, men har inte haft tid att besöka de bloggare jag vill utom från grupperna ocn jag tycker man tappar mycket då, man måste ligga i, men tiden finns inte alltid där

    Gillad av 1 person

    1. Ja de är ju så. Jag bara skriver just nu, orkar inte kommentera överallt och hålla koll. De får bli sen 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s