Vardagligt

Shopping torsdag

Jag fick lite sovmorgon idag , och det tar jag alltid tacksamt emot. Jag är en riktigt tröttis och. Passar på att ta sovmorgon varje gång jag kan få det.

Dagen idag

Idag ska vi åka och handla lite; ingen mat för den tar vi imorgon men det andra som behövs; snacks, dricka osv. Vädret är halv kasst så det passar sig bra. Ska även se Malmö FF ikväll – cup final mot götet. Spännande!!!!

Träningskläder

Jag älskar gå runt i träningskläder. Sport bh-n är så bekväm att gå runt i när man är hemma. Varför ha en jobbig bh på sig när man är inomhus liksom? Ibland går jag bara i sport bh och shorts – vi har världens varmaste lägenhet. Hemskt är det ibland.

Ny hårfärg

Igår färgade jag håret …. rött! Yes …. jag tycker de passar bra nu när de snart är höst och jag ska börja träna & äta bättre. En riktigt röd, fin färg nu till hösten när löven börjar skifta i färger. Passar kanon ju.

6 reaktioner till “Shopping torsdag”

  1. Så härligt med sovmorgon det tar jag också varje gång som jag får en chans. Rött hår är ju så fint, jag var också sugen på rätt hår, men det blev brunt istället 🙂 jag älskar också att gå i träningskläder, det är så bekvämt 🙂

    Gilla

  2. Härligt att ta tag i det som behövs handlas in när det är dåligt väder! Håller faktiskt med dig, sport bh är så himla mer bekvämt när man är hemma än en vanlig bh. Just nu är det mer bekvämt med vanlig tycker jag men annars brukar jag sällan ha bh på mig hemma 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s