Dagbok

Here’s to 30!

🎉🎉

Igår var dagen kommen. Dagen när jag fyllde 30år! så himla speciellt och när jag vaken kände jag mig både glad och lite tja … nervös.

Har hört mycket gott om när man kommer upp i 30 och hur livet är bättre och så vidare! Jag känner att jag är väldigt tacksam för alla mina år mellan 20-30. Har fått uppleva massor och fått barn och är förlovad. Jag är dock väldigt spänd på att få se vad de kommande tio åren ger mig.

Ett nytt kapitel

Börjar nu! Är taggad för det. Jag börjar på två kurser också om en vecka ca och det är ett steg mot något nytt , något spännande jag aldrig trodde jag skulle ta tag i. Men – är redo för utmaningen och allt annat som väntar!

Flera barn?

Det är också något vi pratat om och vi får se! Det är mycket som ska spela roll – inte bara att ”skaffa ” barn. Men absolut vill jag ha ett syskon till Leon. Han är så fin mot andra , yngre barn och jag tror han kommer vara en jättefin storebror. Men – vi får se vad som händer. Allting har en mening iallafall.

5 reaktioner till “Here’s to 30!”

  1. Vad härligt att du känner som du gör. Jag kände liknande och var ungefär i samma fas som du när jag fyllde 30. Nu har jag passerat 40 och de senaste 10 åren har gett ännu mer. Jag stortrivs mer som 40 åring än någon annan ålder jag varit i. Men 30 är ju en alldeles underbar ålder det också. 😉 Njut av kommande 10 år 😘

    Gilla

  2. Jag blir också 30 i år. Jag känner mest.. ”Var har alla år tagit vägen?!” Fyra barn har jag hunnit fått.. Jag är totalt lycklig för att ha fått vara med om mitt liv, men… Ja, hoppas verkligen på att 30-40 blir magiskt. 😉 (För oss båda!)

    Gilla

  3. Stort grattis på din dag. Själv hade jag en stor trettioårskris, nyskild, ensamstående mamma, inget fast jobb, ingen bostad ingenting. Sen blev allt bara så mycket bättre.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s