Vardagligt

WEEK(END)

Söndageftermiddag och här sitter jag och njuter av att jobbeveckan är slut.

Alltid skönt att vara lite ledig hehe. Men så tog jag mig igenom ännu en sexdagars vecka. Diggar inte de speciellt mycket men när man har gjort klart den känns det bra i kroppen. Men ja, ska inte ljuga jag är trött som tusan också. Precis som det ska vara då!

Steken är på spisen , jag sitter och skriver till er och dricker ett glas saft. Mums. Ibland gillar jag saft och ibland är just nu.
Kvällen då? Jadu. Det blir inte mycket gjort för min del. Lägga mig i tid. Laga mat, mysa och leka med Leon som är hemma igen.

Lördags:
20200208_112128850_iOS

Hittade mina gamla boyfriend jeans. Herrejesus alltså. Diggar dom!
Ja, jag cyklar fram och tillbaka till jobb ändå envisas man med att klä sig ordentligt.
(När jag är hemma går jag runt i myskläder hela tiden).

NU: Pussa på min ”bebis” 

11 reaktioner till “WEEK(END)”

 1. Skön känsla att vara ledig när det nalkas söndag kväll. Då får du njuta lite extra med sexdagarspass i ryggsäcken. Ett glas saft kan vara obeskrivligt gott, i rätt läge 😉🍹

  Gilla

 2. Du är inte ensam om att gå runt i myskläder när man är på hemmaplan. När jag bara är hemma envisas jag inte ens med att klä på mig vissa dagar utan kan lätt glida runt i morgonrock en hel dag, haha.

  Gilla

 3. Så snygga jeans. Jag äger inga jeans i den stilen. Förstår att du är trött efter att ha jobbat sex dagar. Jag har nog aldrig gillat saft förutom som barn. Tycker det är för sötsliskigt.

  Gilla

 4. Ja sex dagars jobb bakom sig är alltid skönt. Grymt bra, jag hade iof bara 5 dagar men långa sådana som iof genererade massa över tid vilket ju är bra i sig. Men den a veckan blir kort, ledig fredag vilket känns toppen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s