Vardagligt

Hulligan

Oj oj oj vad min lilla kille har levt rövare ikväll. Busat med pappa, busat med soffkuddarna och vi har spelat fotboll. Kan absoult säga hans energi är återställd. Skönt!
Hans näsa rinner inte lika mycket och hostan är nästan borta så jag håller tummarna de stannar så och att han är redo för förskolan imorgon. Jag tänker lämna honom och i värsta fall får dom ringa. Trött lär han va efter en och en halv vecka hemma hos mamma och pappa men trötthet är ingen sjukdom.

Jag har pillat och pulat massor idag. Har sorterat och rensat och haft mig. Lagade god middag också; kyckling i ugnen och de va gott.
Har spelat fotboll med leon, ritat, busat och kollat på film. Handlat och slängt sopor. En bra söndag helt enkelt. 

De andra har gått och lagt sig. Jag har bestämt mig för att jag lägger mig inte förens jag är trött. Det är inte lönt liksom. Det slutar med att jag annars ligger och vänder mig i sängen och tänker en massa och sen är de kört. Nej, de är bättre att vara uppe tills man känner man är tillräckligt trött för att sova sen lägga sig direkt.
Inte hålla på med telefonen heller. Det kan förstöra ens sömn. 


83874542_193363738400664_5157234125869940736_n

Klockan står på 04.30 och jag hoppas jag kommer upp direkt och inte snoozar som jag brukar göra. är så morgontrött! Herrejesus.
Har börjat ta vitaminer varje morgon plus jag tar ett vitaminspray, samt en allergi tablett. Förhoppningsvis gör det mig lite piggare och även vetskapen att det faktiskt ljusnar tidigare nu.

 

6 reaktioner till “Hulligan”

  1. Känner igen det där med sömnen. Jag brukar också lägga mig när jag är riktigt trött, annars kan jag inte somna. Hoppas du piggnar till snart. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s