Moodboard

Vecka 4

Med inspiration från www.moafidelie.com och hennes moodbords känner jag att jag med måste dra igång det! Moa inspirerar mig väldigt mycket.

Vecka 4. Redan inne på fjärde veckan. Tycker tiden går så snabbt! Denna vecka handlar mycket om jobb och träning. Mycket fokus på mig själv och mitt välmående. Tror bestämt man mår bättre när man rör på sig. Men också äta rätt och äta mera.

Jobbar fem eller sex dagar denna veckan och imorgon ska vi på en föreläsning innan jobb. Så imorgon är det 9-21.30 som gäller. Skönt med en ledig dag på onsdag ska ni veta.

Gymmet tänkte jag följa mina två träningspass. Jag fick schemat för vecka tre igårkväll och återigen blir det en tuff vecka. Jag har liksom ingen kondition och denna vecka är det just konditionsträning som gäller. Jag ska nog ta mig igenom den också.

15 reaktioner till “Vecka 4”

 1. Men herregud älskling, VAD FIN DU ÄR! Nu rör du mig till tårar här när jag precis lagt makeupen för första skoldagen. Veckorna bara rusar fram och speciellt då är man värd en ledig dag, speciellt du. KRAM! 🖤

  Gilla

 2. Älskar moodboards!
  Tuff vecka minst sagt med så mycket jobb och sen livet på toppen av det. Men då kanske det blir bra med konditionsträning, att träna up det mer. Du är grym hur som och kommer fixa det galant.

  Gillad av 1 person

 3. Jag håller med om att Moa är inspirerande. Det är så faktiskt, det är bevisat i forskning att rörelse och bra mat är viktigt för det psykiska välbefinnandet och för kroppen såklart. Heja dig att du kämpar på med din träning! Du kommer snart märka skillnad på konditionen med. 😀

  Gillad av 1 person

 4. moodbords är så kul, jag gjorde ett för hand för några månader sen, då jag klippte ur massa saker i en gammal tidning och sätt ihop till en moodbord på ett papper . Nu blev jag faktiskt påmind att jag tänkt ju gör det fler gånger, men det måste helt ha flugigt iväg haha , så roligt att göra ju 😍😍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s