Vardagligt

Lek i solen

Vi tog oss ut i förmiddags när solen sken och det var 6 grader varmt. Vi spelade fotboll i en halvtimme och lekte med pinnar, sprang och skrattade. Så skönt med frisk luft. Man känner hur hela kroppen blir fräsch och pigg av lite D-vitamin.

Kvällsmaten är färdig och uppäten. Jag ska kolla lite fotboll sen är de bara mys ikväll. Jobbar kväll imorgon och jag måste säga de känns konstigt att jobba kväll på en Måndag – man får liksom några timmars extra helg. De tackar jag för!

10 reaktioner till “Lek i solen”

  1. Gud va härlig med sol o gräsmatta vi har då massa snö 😀 Lite att man längtar till vår och sommar men ska njuta extra av snön först 😉

    Gilla

  2. Vilket härligt väder ni har haft. Det har varit fint här med så trots att jag jobbat fick jag njuta av solen. Jag tycker också om att jobba måndagkväll efter helg. Ledigheten förlängs liksom. Nu jobbar jag inga måndagkvällar dock eftersom jag har mitt pass då.

    Gilla

  3. Så grönt gräset var! :p Tycker det känns så fel att det är så grönt och vårigt redan nu. Nåja.. :p Det blir väl bra det med haha.. 😀 Men ändå skönt att vara ute och röra på sig – oavsett väder. 🙂 Och att leka med varandra, det absolut bästa!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s